Pop Up Pannenkoeken Loods

Reserveer nu!

3 maanden per jaar toveren wij Uitspanning de Goederenloods om tot een Pannenkoeken loods! U kunt hier de lekkerste pannenkoeken eten gemaakt volgens eigen recept! De pannenkoekenloods is gevestigd op het emplacement van Stoomtreinmuseum Goes Borsele, hierdoor kunt u dit perfect combineren met een ritje met de stoomtrein.


De lekkerste pannenkoeken in Zeeland!

Onze pannenkoeken worden gemaakt volgens eigen recept en bakken wij in onze open keuken. U mag deze zelf bestellen bij de pannenkoeken chef, deze geeft u een buzzer mee. Zodra de pannenkoek klaar is, zal de buzzer af gaan en mag u deze ophalen. Te veel pannenkoeken om te dragen? Geen probleem, wij lopen met u mee!

Natuurlijk hebben wij ook diverse dranken die geweldig gaan bij pannenkoeken! Denk eens aan een lekkere quadrupel van La Trappe, hier hebben wij zelfs een pannenkoek van gemaakt! U mag de dranken zelf bestellen bij onze barman.

Kijk eens snel op onze menu kaart! Daar treft u alle pannenkoeken die wij serveren, zoals de carpaccio pannenkoek! Dit is een pannenkoek met truffelmayonaise, rucola, pijnboompitjes, kapertjes, en oude kaas!

Kids


Voor kinderen hebben we een lekkere kids pannenkoek met verassing! Daarnaast krijgen ze een leuke kleurplaat met kleurtjes zodat ze zichzelf lekker kunnen vermaken en u ook rustig u pannenkoek kunt eten. kids zijn dol op ijs, daarom sluiten we natuurlijk af met een ijsje uit de kist! Wilt u zelf ook een lekker dessert? Kijk dan eens op de kaart en bestel er een bij de chef!

Kinderfeestje? Dit kan ook prefect bij de PannenkoekenLoods of bij u thuis met onze foodtruck Culi Kever. Neem snel contact op voor meer informatie.

Reserveren?

U kunt met gemak een tafel reserveren via het onderstaand reserveringsformulier. Zodra wij u reservering binnen hebben en wij nog plek hebben sturen wij u een bevestiging. Hebben we geen plek meer, dan bellen wij u even op.

Bereikbaarheid

De Pop Up PannenkoekenLoods is gevestigd op het emplcement van Stoomtrein Goed Borsele. Voor de bereikbaarheid verwijzen wij u door naar onze evenementen pagina, hier treft u een goed omschreven route naar onze loods

Pannenkoeken kaart

Fotoalbum

Reserveer nu een tafeltje!

Wilt u een tafeltje reserveren? Bel ons dan via 0113 - 323015 of laat hieronder een berichtje achter!